Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

dimecres, 24 de novembre del 2010

OFERTA FORMATIVA PER A MARES I PARES DE L´AMPA ELIAS TORMO

Aquest curs l´Ampa de L´Elies Tormo ha preparat una sèrie de xerrades sobre aspectes que us poden interessar com a pares.
El dia 29 de Novembre a les 19,30 hores al menjador escolar”BENESTAR i MODELS DE VIDA SANA, QÜESTIONS BÁSIQUES, OBESITAT EN XIQUETS I ADULTS:
 • Veure´s  i sentir-se saludable, Energia, força  i vitalitat.
 • Retardar els efectes de l´envelliment.
 • Bàsicament millorar la qualitat de vida  mitjançant uns bons hàbits.
 (Als assistents es farà una prova de massa muscular, i un regal facial).

A FAPA VALENCIA, l´Ampa va demanar i programar tres xerrades:
El dia 20 de Desembre a les 18,00 hores al menjador escolar "COEDUCACIÓ”. Té com objectiu concienciar els pares/mares de la importància de l´educació per a garantir la igualtat d´oportunitats per a les xiquetes i els xiquets.Detectar i evitar les microviolències, en els companys i a casa, discriminació sexista etc.
El dia 22 de Febrer de 2011 EDUCACIÓ SEXUAL DES DE LA FAMÍLIA”. En esta xerrada es tracta de fer que pares i mares se senten capaços d´afrontar l´educació sexual de fills/ filles i de demanar ajuda quan ho consideren necessari. El paper de les famílies en l´educació sexual és fonamental.
El dia 23 de Març de 2011PREVENCIÓ DE TRASTORNS ALIMENTARIS”. Els trastorns en la conducta alimentària(TCA), són hui en dia una epidèmia entre els Nostres jóvens. Per a Combatre-la és fonamental la detecció precoç. Esta xerrada  pretén ser un instrument eficaç per a les famílies tant per a la detección de les TCA com pel seu procés de recuperació.
Les xerrades que ofertem des de FAFA (Federació d´Ampes de València), exigeixen un mínim d´assistents per aixó us passem la primera circular perquè s´apunteu si voleu que es faça. Ja anirem passant-vos les següents circulars per la resta de xerrades.Entregue-ho la fitxa al/la tutor/a.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada