Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

dijous, 25 de novembre del 2010

INFORMACIÓ SOBRE L´ESTAT DE L´"AMPLIACIÓ DEL COL.LEGI ELIAS TORMO"

AMPA CEIP ELIAS TORMO
A l´atenció dels pares.
L´Ampa Elias Tormo, vos vol informar sobre les actuacions que està portant respecte, a l´Ampliació del nostre Col.legi.
Com sabeu el nostre Col.legi data de 1977, des d´aleshores, no s´ha realitzat cap actuació urbanística de força. Sí que han anant fent coses puntuals, i adequacions per poder funcionar(infantil, etc), però tots sabem les mancaces que hui en dia tenim.
El nostre Co.legi estava primer dintre del projecte de la Generalitat de Milloraescola, i després de CreaEscola.
Des del 26 d´octubre de 2009,  l´Ampa està mobilitzant-se per saber en quin punt del procés estàvem, i si tardavem molt, demanar una sèrie de millores, que vam presentar en el Forum de Participació Ciutadana, com la millora de la Calefacció ,que sempre que arribava desembre es queixavem els xiquets del fred. Per a sort de tots, l´escomesa de gas natural, i l´aillament de les canonades s´ha fet.
El passat 21 d´octubre de 2010, varem tenir notícies per la publicació als diaris LEVANTE i LAS PROVÍNCIAS(entreu a bloc  AMPA ELIAS TORMO, que ho tenim recollit, mes d´octubre) de la notícia que anuncia la reforma del centre escolar per l´any 2012/13. Davant d´aquesta notícia L¨AMPA Sol.licita una reunió amb L¨Alcalde i La Regidora perquè ens informe en quin punt estem, en què consisteix la reforma, quan començaran les actuacions, etc, etc. Cosa que fem el 5 de Novembre de 2010.  El 15 de Novembre, rebem contestació per fer la reunió el 23 de Novembre. A la reunió citada, assistim representants de L´Ampa i de La Direcció del Centre. Conclussions:  Estem en el Projecte bàsic d´obres, el qual no sabem exactamente quan tardarà,  després passarà a Projecte d´execució, oferta pública, fases d´al.legacions, i Adjudicació definitiva. En tot aquest procés es va acordar que abans de 6 mesos sabríem alguna cosa. La tècnica de l´Ajuntament i la Direcció  del centre Elias Tormo s´han de reunir també,  per si es poden fer algunes suggerències per a millorar els plànols que ens vam mostrar. Que no els consta que hi cap suspensió o paralització del procés d´obres per part de CIEGSA, respecte al nostre Col.legi.
Davant  d´aquesta situació comunicar-vos que l´AMPA estarà atenta a tot este procés per si s´aturà o per fer força per a que tire endavant.
Rebeu una cordial salutació.

2 comentaris:

  1. Espere que tingueu sort i que no es paralitze el projecte perquè açò és molt necessari per a una bona educació i de qualitat. Ens teniu per a qualsevol cosa.

    ResponElimina
  2. Gràcies companys pel vostre suport, ens complau molt. A veurem com resulta la cosa. Nosaltres estarem a la guaita. Un bes

    ResponElimina