Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

divendres, 1 d’octubre del 2010

FESTA DEL CORRELLENGUA I DEL 9 D´OCTUBRE,DIMARTS 5 D´OCTUBRE


CEIP ELIAS TORMO
ALBAIDA-2010/11

A L’ATENCIÓ DELS PARES I MARES

Per commemorar la festa del 9 d’Octubre i el Correllengua,  els col·legis públics Elias Tormo i Covalta, van a participar en una activitat conjunta que tindrà lloc a la Plaça Major d’Albaida, el dimarts 5 d’octubre a les 15,30h de la ma de Dani Miquel, cantacançons que ens oferirà el seu espectacle sobre Jaume I.

A l’espectacle també participarà, el gegant de Jaume I del Casal Jaume I d’Ontinyent, que vindrà especialment a Albaida per a estar en tots nosaltres. Aprofitant que des del Correllengua, este any està dedicant-se a l’escriptor Enric Valor, a l’escola hem fet una exposició dels llibres de rondalles que tenim de l’escriptor i també de tots els llibres de festes Patronals i de Moros i Cristians de la ciutat.

A l’actuació, l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA), realitzarà una fotografia general de tots els xiquets i xiquetes a la Plaça Major, per al calendari de festes, tradicions i gastronomia que esta institució realitza anualment.

L’alumnat d’Infantil, acudirà directament a la Plaça Major, en concret a l’arc de l’església, on es reuniran tots a les 15h i a les 17h es recolliran també alli.
L’alumnat de Primària, acudiran com sempre al col·legi i des d’ací aniran a la Plaça Major i en finalitzar tornaran al centre.

La Direcció

2 comentaris:

  1. me gusta mucho como escribes las notícias. Enhorabuena

    ResponElimina
  2. GRÀCIES.Allò important és que us arriben les notícies, per això ho fem.

    ResponElimina