Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

dijous, 30 de setembre del 2010

ESCOLA VALENCIANA CELEBRA ELS 25 ANYS DE TROBADES EN VALENCIÀ


Per amenaça de pluja, s’ha canviat el lloc de realització, per tant la trobada serà en LA FIRA DE MOSTRES DE VALÈNCIA (Carrer Senda del Polvorí amb l'Avinguda de les Fires, València Fòrum Nord, Pavelló 8) i es respectaran els horaris d’eixida dels autobusos i  la programació prevista de dia. El dipòsit dels “Llibres de les claus” a l’escultura que ha creat Manuel Boix, les actuacions a l’escenari, els Tallers infantils i la Fira d’Entitats es desenvoluparan amb normalitat.
 El concert especial d’Obrint Pas,  quedarà ajornat per a la pròxima primavera.

Escola Valenciana ha preparat una Festa pel Valencià a la que totes i tots estem convidats/des.
L' acte per commemorar els 25 anys de Trobades d'Escoles en Valencià que celebrarem amb una Festa pel Valencià multitudinària al passeig Marítim de la ciutat de València, obrirà les portes a les aportacions i la participació del màxim nombre de ciutadans i ciutadanes, el màxim nombre de xiquets i xiquetes, jovent, famílies, el món associatiu, el món cultural i el món educatiu. Gent de les comarques que mostren en el seu dia a dia l'estima per la nostra llengua. El col.legi Elias Tormo no estarà in situ, són les festes locals, però ha aportat el seu Llibre de les claus, a l´escultura de manuel Boix.
 FAPA-València participarà activament a la Festa pel Valencià amb un taller dirigit als escolars i/o joves i que realment són el nostre futur. Per això us convidem a participar de la Festa i com no a unir-vos.
http://www.escolavalenciana.com/noticies/detall/1224/programacio-de-la-festa-pel-valencia-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada