Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

dimarts, 25 de maig del 2010

SOPAR ASSOCIATS DE L´AMPA ELIAS TORMO

L´AMPA DE L´ELIAS TORMO NO ES FA RESPONSABLE DELS XIQUETS QUE VINGUEN AL SOPAR SENSE L´ACOMPANYAMENT O SUPERVISIÓ D´UN ADULT
Els cuidadors són perquè els pares sopen tranquils, no per als pares que no vinguen al sopar


el DIA 18 DE JUNY , després del festival del Col.legi, l´Ampa organitza el sopar anual per als associats. Els xiquets associats no pagaran res, i els pares dels associats 11€. Sabem que és un any difícil, i Casablanca, l´empresa que ens farà el sopar, ens ha rebaixat el preu respecte l´any passat. Els gemanets que no vinguen al col.legi pagaran 6€, i si són majors de 12 anys pagaran com un adult.

L´Esclat Teatre d´Albaida farà un recorregut pels jocs de tota la vida per a divertiment dels xiquets.
El dimecres 26, i el divendres 28,de Maig de 6 a 8,30 de la vesprada estarem al menjador per donar-vos els tiquets del sopar. Bon profit a tots¡¡¡

5 comentaris:

  1. Els germanets paguen, quins els del cole no, veritat

    ResponElimina
  2. A veure, el soci és l´alumne de l´Elias Tormo, si hi han dos germans en este col.legi evidentment van els dos gratis, o tres. Però imagina´t que un xiquet que va a les monges de 5 anys, té un germanet soci en l´Elias Tormo, aleshores ha de pagar el de les monges, val?

    ResponElimina
  3. Els més menuts de 0 a 3 anys no paguen clar, els pares se´n fan càrrec, perquè no els posem cadira, seuran en son pare o sa mare si venen.

    ResponElimina
  4. podieu posar les taules per cursos

    ResponElimina
  5. A veure. És un poc complicat perquè hi ha pares que no volen seure´s per cursos perque tenen amics d´altres cursos, tenen dos fills i prefereixen seure´s en un curs, altres en altre diferent, en definitiva seure més de 200 persones on volen és complicat. De totes maneres s´estudiarà la posada de taules. El que teniu que fer és posar-se junts a l´hora d´entrar al sopar.

    ResponElimina