Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

divendres, 7 de maig del 2010

Documental sobre Sant Frances de Borja a Ontinyent

ES PRESENTA EL DOCUMENTAL SOBRE LA VIDA DE SANT FRANCESC DE BORJA A ONTINYENT

Es tracta d’un producte de quatre episodis que analitzen els aspectes de la vida del patró de Gandia com a Virrei de Catalunya, Duc de Gandia i jesuïta.
Sumant-se a les celebracions de les comarques veïnes de la Safor i la Costera en la divulgació de la vida de Francesc de Borja, encara desconeguda per a molts, l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA), presenta este divendres 7 de maig a Ontinyent un documental compost per quatre episodis que analitzen els diversos aspectes de la vida d’un home que fou Virrei, Duc, General dels jesuïtes i Sant.
El documental anomenat “Les petjades de Francesc de Borja: un viatge pels arxius de Barcelona, Toledo, València i Gandia” es el resultat del treball que ha realitzat durant aquest últim any Gandia Televisió amb la col•laboració de l’Institut Municipal d’Arxius i biblioteques L´IMAB. Es presenta el divendres 7 de maig en el Centre Cultural de Caixa Ontinyent a partir de les 19,30h amb entrada lliure i que conduirà l’Arxiver Municipal de Gandia Jesus Alonso i la periodista de Gandia Televisió, Gemma Fullana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada