Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

dimecres, 2 d’abril del 2014

TROBADA d´ESCOLES EN VALENCIÀ.

6 d´ABRIL, PREMI SAMBORI A OTOS.
l´IES José Segrelles i el Ceip Elias Tormo, compartixen premi. Angela Tormo de 1er ESO, i ex-alumna de L¨Elias Tormo. Premi Sambori 2014 primer cicle ESO.Enhorabona.


30 DE MARÇ, Beniatjar. Presentació de la Trobada.http://www.vilaweb.cat/media/continguts/000/079/991/991.mp3
Premi Benicadell a l¨IES JOSE SEGRELLES D¨ALBAIDA.
L'Institut d'Educació Secundària Josep Segrelles d'Albaida ha rebut aquest diumenge el premi Benicadell que convoca cada any laCoordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del Valencià. El lliurament s'ha fet dins els actes celebrats a Beniatjar per a presentar la Trobada d'Escoles en Valencià de 2014, organitzada pel CRA 'Castell de Carbonera' que té en aquesta localitat un dels aularis.
El premi Benicadell és el guardó que atorga la Coordinadora, membre de la federació Escola Valenciana, en reconeixement de la tasca de promoció, ús i defensa de la llengua i cultura del País Valencià que fan diferents entitats o col·lectius de la comarca. Amb aquest premi, la Coordinadora ha volgut fer palés la voluntat del centre educatiu de fer del valencià un idioma de formació i de relació. L'institut, que enguany celebra el 50 aniversari, fou un dels primers de la comarca a introduir el català a les classes. A més, des de la Coordinadora s'ha decidit d'atorgar el premi a l'institut també com un gest de suport a l'educació pública.
6 d´Abril . Otos. Es lliurarà el premi Sambori.
12 d´Abril. Bèlgida. Tallers de les escoles de la vall d´Albaida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada