Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

dijous, 15 de novembre del 2012

PROGRAMACIÓ DE CURSOS DE L´AMPA ELIAS TORMO PER A LA FORMACIÓ DE PARES I MARES






21 DE NOVENBRE DE 2012: Taller de Narradors Orals, dirigit per Llorenç Giménez, autor de diversos llibres de literatura infantil i amb una àmplia trajectòria com contacontes. L'objectiu d'aquest taller és dotar als pares i mares assistents de recursos per a perdre la por a explicar històries, fomentant així el gust per escoltar-les i, en definitiva, assentant les bases de l'afició a la lectura.

19 DE DESEMBRE DE 2012: Taller d´estratègies per ajudar als nostres fills amb TDH. El trastorn per déficit d´Atenció constituix un factor de risc per al fracàs escolar. Es necessari que les famílies es formen per disposar de recursos per ajudar a estos alumnes.

22 DE GENER DE 2013: Taller “Què es necessita per tenir èxit en l'educació de les criatures?” . A càrrec de Thot Institut. Que parlaran de tot allò que ajuda  i que entorpeix als xiquets i xiquets a aprendre, que els fa forts i què els debilita, i  de quins models d’educació necessitem  treballar per aconseguir els màxims èxits en l'educació de les xiquetes i els xiquets.

13 DE FEBRER DE 2013:Foment de la lectura I

20 DE FEBRER DE 2013: Foment de la lectura II. És constant la falta d´hàbit lector, així com la deficent  comprensió lectora. Fem dos sessions de Foment de la Lectura per ajudar als pares a utilitzar-la.

27 DE MARÇ DE 2013:  Motivació des de casa.  Es tracta de dotar als  pares i mares d´eines adequades per  a motivar als seus fills i fiiles al perquè estudien. Els ajudarà a tolerar millor la frustació, a que persistisquen en les seues metes etc.

24 D´ABRIL DE 2013: Fracàs Escolar. Oferir als pares unes estratègies educatives i tècniques per  a introduir hàbits positius i prevenir-lo-

15 DE MAIG DE 2013: De primària a secundàriaEl canvi d, etapa educativa suposa un element de preocupació per a les famílies. Aquest curs tracta d´orientar a les famílies per a acompanyar i recolzar els seus fills en este important període del seu desenvolupament.

Nota: L´horari de tots estos cursos será dimecres de 19 a 20,30 hores
Hem realitzat una vasta programació. Els cursos seran realitzats per professionals, que es traslladen fins el nostre col.legi. Són gratuïts a tots els socis de L´Ampa. Teniu l´oportunitat de 
realitzar-los .


realizar-los sense eixir de casa i sense cap despesa. Valoreu-ho.

Pegueu la fulla  a la nevera per recordar-los. Sabeu que necessitem un mínim d´assistents per realizar-los,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada