Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

dilluns, 12 de novembre del 2012

14 de NOVEMBRE- VAGA GENERAL



El resultat de la vaga d’ahir secundada en l’ensenyament, xifrada en un 65% de seguiment de mitja segons els sindicats, torna a evidenciar el compromís ferm de les comunitats educatives en contra de les retallades i de la política educativa de l’actual govern.

El nostre objectiu era eixe, ja dèiem que teníem moltes raons per a anar a la vaga i participar en les manifestacions convocades, però sobretot dèiem que cal frenar el desmantellament del sistema educatiu públic, recordem el lema que hem propagat per tot arreu: “L’EDUCACIÓ TAMBÉ TÉ CULPABLES I NECESSITA SOLUCIONS”.

Sempre volem agrair-vos la vostra participació però hui més que mai perquè les xifres que tenim a l’abast ens mostren que sobretot les famílies heu fet un gran esforç per a  no portar ahir als vostres fills i filles al col·legi.

Moltes, moltes  AMPA van assistir ahir a la manifestació convocada ja de vesprada, eixir al carrer és sempre un pas per a demanar solucions al govern central i autonòmic que pareix fer oïdes sordes davant una ciutadania que crida cada vegada més fort. Confiem i també exigim que les nostres protestes siguen un pas per a poder frenar el que ens depara el futur immediat, però caldrà continuar omplint els carrers, reivindicant, dir NO.

FAPA-València us agraeix la implicació que mostreu sempre perquè doneu sentit a la tasca de la federació. Gràcies per fer arribar a tots els vostres associats la informació, per secundar la vaga i eixir al carrer una vegada més.

Atentament,

Executiva de FAPA-València
fapa_valencia_valenciano correos


FAPA-València dóna suport a la vaga general convocada per al pròxim 14N. Són moltes les raons per les quals cal secundar-la, hem de denunciar públicament que la política del govern està essent antisocial, que les retallades ens ofeguen i no ens trauen de la crisi, i que la realitat és que continuem igual i la situació empitjora cada vegada més.
L’educació pública també està essent desmantellada, té culpables i necessita solucions. Eixe és el lema i la premissa que us volem fer arribar i que cal transmetre a totes les comunitats educatives.
Les retallades en educació pública que arrosseguem des de fa temps mermen el dret a un ensenyament públic i de qualitat que és de tots i totes. Els diners públics es destinen  a  fomentar l’educació privada elitista. L’avantprojecte de llei d’educació (LOMCE) suposa la fi de la igualtat d’oportunitats i de l’accés a una escola pública de qualitat. Els nous valors de l’ensenyament seran: la competitivitat i l’economia. Els Consells Escolars no seran òrgans de govern als centres amb capacitat de decisió, sols seran consultius. Adéu a l’autonomia dels centres i a la participació  de les AMPA. I tantes coses que estan per arribar…
A hores d’ara l’escola pública és ja un servei públic assistencial. En FAPA-València som conscients que quan no s’inverteix en l’ensenyament públic, s‘està atacant el dret a l’educació dels nostres fills i filles i s’hipoteca el seu futur i les possibilitats de desenvolupament social.
Com a entitat la federació de pares i mares participa activament en les accions reivindicatives convocades per la Cimera Social, entitat capdavantera en l’organització i convocatòria de la vaga. Així teniu adjunt diverses coses:

1.- Calendari d'accions de les entitats de la Cimera.

2.- Manifestos General de raons per a la VG 14N (castellà i valencià)

3.- Cartell i aquesta carta en format fullet perquè el repartiu als vostres associats. Recordeu penjar la informació i el cartell al tauler d'anuncis de l’AMPA.
Cal mobilitzar-nos, com sempre ho fem! Des de FAPA-València us demanem que secundeu la vaga, en la mesura que siga possible, no portant els vostres fills i filles a l’escola. El treball de mobilització de les AMPA és fonamental als centres educatius, els resultats de la vaga a educació el passat 18 d’octubre ho demostren.

Rebeu una salutació cordial



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada