Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

divendres, 2 de març del 2012

PRESENTACIÓ DE LA TROBADA 2012, ONTINYENT, SÍ AL VALENCIÀ

 

VIDEO DE LA PRESENTACIÓ:

La tradicional presentació és realitza al Teatre Echegaray d'Ontinyent

El divendres 2 de març ha estat la data escollida per presentar la XXV Trobada d ela Vall d'Albaida d'escoles en valencià.
A partir de les 19h el Teatre Echegaray d'Ontineynt s'omplirà per presenciar la tradicional presentació de la Trobada d'escoles que enguany tindrà lloc el proper dissabte 31 de març al voltant del Parc Ausiàs Marc de la capital de la Vall d'Albaida.
Després de la presentació, al Restaurant Cúgol es celebrarà el sopar del Lliurament del XVII Premi Benicadell on hi assistiran més d'un centenar de persones. La Coordinadora de la Vall d'Albaida per la defensa i ús del valencià, organitzadora del tradicional premi vol reconéixer d'aquesta manera, la tasca de promoció de la nostra llengua i cultura d'alguna entitat de la Vall d'Albaida.
Aprofintant l'ocasió també es desplaçarà fins a Ontinyent el president d'Escola Valenciana per lliurar a l'ONG Escoles Solidàries,  els diners arreplegats durant la campanya solidària Un euro llavor de pau, destinats en aquesta ocasió a un projecte de construcció d'un centre educatiu a Guatemala.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada