Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

divendres, 23 de març del 2012

26 DE MARÇ TANCADA A L´IES JOSEP SEGRELLES




Un centenar de persones ens hem aplegat a l'IES Segrelles. S'ha acomplert el programa segons el que estava previst: cadena humana, penjada de pancartes de tots els centres de la localitat, muntatge audiovisual sobre les protestes protagonitzades per la comunitat educativa d'Albaida (alumnat, pares i mares i professorat), assemblea i taula rodona on han intervingut un representant sindical de sanitat, presidentes d'AMPES dels centres educatius d'Albaida, presidenta d'AMPES comarcal i professorat. L'acte s'ha tancat amb un sopar baix braç celebrat a l'entrada de l'Institut, que aquests dies acull l'exposició Manuel Sanchis Guarner, un humanista valencià del segle XX. Volem remarcar la destacada presència de l'alumnat del Segrelles que ens ha acompanyat al llarg de tota la jornada reivindicativa.













La Plataforma per a la Defensa de l’Escola Pública dels centres educatius d’Albaida  us convoca a la tancada que tindrà lloc el proper dilluns 26 de març, de 19:00 a 23:00 hores,  a l’IES Segrelles  d’Albaida.  S’hi explicarà  quina és la situació actual de cada centre i com ens estan afectant les retallades de la Conselleria d’Educació.
*******************
Proposta oberta d’actes que s’hi realitzaran:
19:00 hores. Paraules de benvinguda de l’IES Segrelles.
19:00-20:00 hores. Cadena humana al pati. Actes lúdics organitzats per l’alumnat. Projecció d’un vídeo sobre els actes reivindicatius en què ha participat la comunitat educativa de l’IES Segrelles., així com fotografies dels actes reivindicatius dels Col.legis Públics Elias Tormo i Covalta.
20:00-21:00 hores. Assemblea oberta a la participació de tots els sectors de la comunitat educativa.
21:00-22:00 hores. Taula rodona on participaran representants d’alumnat, de mares i pares, dels mestres i el professorat, sindicats d’educació i sanitat, a més de la presidenta comarcal d’AMPES.
22:00-23:00. Sopar baix braç.

Les retallades en educació discriminen i augmenten les diferències socials.
Quina educació volem per als nostres fills i filles?

Albaida, 21 de març de 2012

  1. Nota: La participació està oberta a pares, xiquets i professors, i podeu participar el temps que disposeu, una hora, dues etc. És interessant que s´informeu de la situació actual i és una ocasió molt bonA per a fer-hp. ANIMEU-SE .
  2. EL FUTUR DE L´EDUCACIÓ DELS NOSTRES FILLS LA TENIM EN LES NOSTRES MANS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada