Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

dijous, 12 de gener del 2012

MANIFESTACIÓ EN FAVOR DE L´ESCOLA PÚBLICA

Davant de les retallades en l´ensenyament públic a LA COMUNITAT VALENCIANA, els sindicats de l´ensenyament públic, i l´associació de mares i pares de València, convoquen aquesta manifestació.
Informar-vos que demà dia 13 de Gener, a la 1 del migdia, el professorat de L´Elias Tormo farà una manifestació a l´entrada del col.legi en protesta per aquesta situació.
més informació:
http://www.intersindical.org/noticies_intersindical_2012.html



NO A LES RETALLADES EN L´EDUCACIÓ PÚBLICA





STEPV adverteix a la Generalitat que paralitzarà l'educació si no retira les retallades
El Sindicat afirma que les retallades afectaran molt negativament al comerç, la restauració i els serveis

El Sindicat de Treballadores i Treballadors de l'Ensenyament del País Valencià - Intersindical Valenciana (STEPV) adverteix al President de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, i a la Conselleria d'Educació, Maria José Català, que paralitzarà l'educació valenciana si no retira el decret de retallades aprovat pel govern valencià, i no s’abonen immediatament els deutes de les despeses de manteniment dels centres públics, menjador escolar, etc.
La propera setmana estan convocades, entre altres accions, assemblees en més de vint localitats, noves concentracions dijous a les 12 hores i manifestacions en defensa de l'ensenyament públic i contra les retallades a València i Alacant.
A més, en els centres docents s'estan acordant mesures de pressió que complementaran aquestes accions i que afectaran als plans de formació, plans i programes educatius, activitats no docents, activitats complementàries, boicot a les visites als indrets que han generat el dèficit i que depenen de la Generalitat com la Ciutat de les Ciències i altres. La pressa d’aquestes mesures de pressió és responsabilitat de la Generalitat Valenciana per la greu agressió a la que ha sotmés al professorat i al personal que hi treballa.
Totes aquestes mesures, sumades a la reducció de 112,5 milions d'euros del salari del professorat que preveu el decret-llei, afectaran directament a les empreses que treballen amb els centres docents: agències de viatge, de transport, editorials... Per tant, l'agressió no tindrà repercusions només en els centres docents sinó que també restarà ingressos a altres sectors (transport, viatges, editorials...), suposarà una pèrdua de llocs de treball en les empreses auxiliars i retraurà el consum dels més de 53.000 docents valencians afectant al comerç, la restauració o els serveis. Les mesures aprovades pel govern valencià afectaran, per tant, molt negativament a l'economia valenciana.
Per altra part, el Sindicat ha quantificat en 37.000 persones les que van participar en les concentracions unitàries convocades el passat divendres 13 de gener. Les dades facilitades pels responsables comarcals del STEPV xifren en uns 1.050 centres els que van fer concentracions en les seues portes i en 37.000 docents els que la van secundar.
Això posa de relleu el gran descontent existent entre el professorat valencià. Aquesta xifra, segons l'STEPV, serà amplament superada el proper dijous 19 de gener, en la que preveu que s'arribe a 45.000 persones.
Finalment, el Sindicat exigeix a la Consellera d'Educació que s'opose públicament a les retallades i que li trasmetra al President de la Generalitat la veu contrària del professorat a la reducció salarial i a les retallades a l'ensenyament públic valencià, en cas contrari serà tan responsable del robatori i a la política d'atacs al presonal que hi treballa.

3 comentaris:

  1. si no defensem nosatres l´escola pública, qui ho fará.

    ResponElimina
  2. l´Ampa sempre ha d´estar a favor de l´ensenyament públic

    ResponElimina
  3. El que és vergonyós es que retallen en educació i sanitat, que retallen en vicis, F1, cotxes oficials, FITURS(hotelets per a d'ells i... les dones)i els valencians a seguir abaixant-nos els pantalons, ah! que m'oblidava si nosaltres ho vam votar. A mí els compters no m'ixen.....

    ResponElimina