Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

dimecres, 5 d’octubre del 2011

JO TAMBÉ M´HE QUEDAT SENSE BECA DE MENJADOR

ELS RECURSOS D’ALÇADA S’HAN DE PRESENTAR A TÍTOL INDIVIDUAL DAVANT LA DIRECCIÓ TERRITORIAL D’EDUCACIÓ DE VALÈNCIA
c/ Gregorio Gea num 14
46009 Valencia.
També caldria presentar-lo en el Col.legi.
Estimades famílies.

Davant la problemàtica que esteu vivint als centres respecte a que molts dels vostres fills i filles s’han quedat sense la BECA DE MENJADOR, des de FAPA-València considerem que hem de mobilitzar-nos per tal que la Conselleria done resposta i modifique la partida pressupostària per tal que CAP ALUMNE ES QUEDE SENSE BECA. 

Per tant us convoquem el pròxim dijous, 6 d’octubre a les 11’00 hores en Conselleria d’Educació (Avinguda de Campanar 32) a un acte de protesta. Adjunt trobareu un document de recollida dels noms de tots els vostres fills i filles que s’han quedat sense beca. Es tracta d’un full individual on el vostre fill o filla ha d’escriure el nom, cognoms i centre al que pertany, que heu d’omplir i portar-lo a la Conselleria on l’entregarem per registre d’entrada. Si us és impossible omplir-lo, no us preocupeu, vosaltres mateixos podreu fer-ho en arribar al lloc de la protesta, allí tindrem més fulls.

Necessitem com sempre la vostra resposta, sabem que l’horari no és sempre l’adequat però hem d’aprofitar que la premsa faça resò del que està passant.

"JO TAMBÉ M'HE QUEDAT SENSE BECA DE MENJADOR"
Animeu-se sols serà un momentet!

IMPORTANT!

Recordeu que podeu interposar recurs d’alçada davant de la Direcció General d’Ordenació i Centres Docents, en el termini d’un mes des de la notificació de la denegació de l’ajuda. La presentació del dit recurs podrà efectuar-se en la corresponent direcció territorial. Adjuntem un model de recurs d’alçada i les instruccions per tal de complimentar-lo. Si necessiteu més informació estem a la vostra disposició.
FAPA VALENCIA,
A secretaria teniu el model de recurs d´alçada.
i l´Ampa també té el model.

AMPES! Gràcies per la vostra participació. Com sempre hem donat resposta inmediata als retalls en l’educació pública. Més de 400 peticions, demanant la beca de menjador per als vostres fills i filles, hem lliurat per registre d’entrada a la Conselleria d’Educació. Comunicar-vos que ja ha telefonat a FAPA-València el Director General de Centres Docents, Rafael Carbonell, responsable d’aquesta problemàtica i ha convocat a Mª José Navarro, presidenta de FAPA-València a una reunió esta vesprada a les 16’30 hores per a donar-li una explicació.
 Ací també us deixem un link on trobareu una entrevista respecte del tema de la presidenta de FAPA-València al Levante TV. http://www.levantetv.es/secciones/portada/generalVideoteca.jsp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada