Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

dimarts, 8 de març del 2011

8 DE MARÇ. DIA INTERNACIONAL DE LA DONA



Dia Internacional de les Dones 2008

Hui se celebra el dia de La DONA, fa cent anys s´aconseguiren al món Occidental Drets Bàsics de les dones( dret a votar etc).  Avui toca extendre estos drets al món Subdesenvolupat. El món islàmic ens ha donat una lliçó del paper de les Dones en les revoltes populars contra els sistemes dictatorials, esperem que es traduisquen en igualtat d´oportunitas entre homes i dones.
Nosaltres tenim també la responsabilitat com a mares i pares de coeducar als nostres fills/filles en igualtat de valors, i actituds sobretot de REBUIG A LA VIOLÈNCIA MASCLISTA.
Us pose enllaços interesants de dones, hi han blocs, llibres, cinema.
http://www.solidaries.org/igualtat
 http://www.dracmagic.com/cat/cinemaen/alsecrecin.html
http://www.donesenxarxa.cat/
A Albaida destaquem les jornades de l´Associació Tyrius, el 8 de març "jornada productes de qualitat de la Comunitat Valenciana i cítrics"
Dijous 10 de març , a les 17,00 h, VIé passeig " Dones d´Albaida", marxa solidària a benefici de la lluita conta el càncer.
El  PSPV d´Albaida organitza la TAULA REDONA " AJUNTAMENTS EN MANS DE DONES" a la font de barri, a les 19, 30 h, on ontervindran l´Alcaldessa de Montaverner, l´Alcaldessa de Carricola, l´Alcaldessa de Quart de poblet i Eva Tormo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada