Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

dimecres, 23 de març del 2011

25 DE MARÇ, HOMENATGE A MIGUEL HERNANDEZ AL CENTRE CULTURAL CAIXA ONTINYENT

Els actes començaran el dia 25 de Març (divendres) a les 20:00 amb la inauguració-Exposició al centre cultural de Caixa Ontinyent; el 26 de Març (dissabte) a les 18:30h es farà un recital musical i artístic amb poesies de Miguel Hernández al centre cultural de Caixa Ontinyent i un sopar de germanor al centre cultural el Filaner. Per últim, el 30 d’Abril (dissabte) a les 19:00 tindrà lloc l’exposició i visualització del curt sobre l’homenatge a Miguel Hernandez, al Casal Jaume I de la Vall d’Albaida.
Segons els organitzadors,  el Grup COMBOI SOLIDARI, “tot aquest acte multidisciplinari naix com a resultat de la unió i la sinèrgia de l’interès mostrat, tant per gent individual com per diversos col·lectius locals, per celebrar un acte commemoratiu del centenari del naixement d’un poeta valencià”.
Cal comentar que s’ha aconseguit la visita el dia 30 d’abril, d’una de les representants de la família de Miguel Hernández, Lucia Izquierdo (nora del poeta), la qual ha agraït el treball de participació i d’homenatge realitzat a la ciutat d’Ontinyent.
Des de l’organització s’ha destacat “l’extensa col·laboració què engloba a músics, artistes plàstics, d’audiovisuals, col·lectius socials i particulars. Alguns noms a destacar son: Gent del desert, Bausalva, Taskenti, Fontdart, alumnat del Col·legi Carmelo Ripoll, gent gran de la Residència Sant Francesc, xics i xiques del Centre de Dia el Rogle, de Sambori, de l’associació AMO, així com un innumerable grup de persones anónimes que han donat el seu temps i dedicació per a que aquest projecte es faça realitat”.

2 comentaris:

  1. Gràcies per fer d'altaveu d'iniciatives de participació i de cultura col·laborativa i integradora com la del Comboi solidari

    ResponElimina
  2. Gràcies per participar en este bloc i escriure.
    M´alegre que us arriben les informacions.
    Salut

    ResponElimina