Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

divendres, 21 de gener del 2011

Recollida de fons per a l´edició de llibres pels alumnes saharauis

Les families que vullguen participar donaran 1€ al/a xiquet/a, que lliuraran a les caixes que estaran a les diferents classes fins el dia 28 de gener, que se celebrarà a l´Elias Tormo el dia de la Pau.Els centres escolars de la Vall d'Albaida particpen en la campanya "un euro llavor de pau: llibres de text pels xiquets i xiquetes del poble saharaui.
 Enguany la “Coordinadora de la Vall d’Albaida per la defensa i ús del valencià” i “l’Associació d’amics i amigues del poble saharià de la Vall d’Albaida” volem demanar-vos la vostra generosa participació en la campanya “Un euro llavor de pau” que ha engegat Escola Valenciana i que té com destinataris les comunitats educatives de tot el País Valencià.
“Un euro, llavor de pau” es destina a l’edició de llibres de text per la seua utilització als centres educatius dels camps de refugiats del Sàhara Occidental.
 Com sabreu, al voltant de 150.000 sahrauís viuen en camps de refugiats en unes condicions precàries. D’aquestes persones, unes 50.000 són xiquets i xiquetes entre 0 i 12 anys amb necessitats educatives. Des de la campanya “Un euro, llavor de pau: llibres pels alumnes sahrauís” es vol contribuir a l’edició de llibres de text pels centres dels camps de refugiats a través de la recaptació de fons econòmics.
 Com tots ja sabeu l’Associació d’amics i amigues del poble saharià de la Vall d’Albaida ve realitzant l’activitat “La Caravana per la Pau”, en la qual es recull aliments en els distints centres escolars de la nostra comarca per ser enviats al Sàhara. Aquesta activitat enguany estarà substituïda per la de “un euro llavor de pau”, amb la qual cosa us demanem que feu un esforç per fer arribar aquest ajut als milers de xiquets i xiquetes del Sàhara.
Us recordem que podeu adquirir el dossier+DVD editat per l’Associació d’amics i amigues del poble saharià de la Vall d’Albaida, al preu de 10€ saharavalldalbaida@hotmail.com , adjuntem full d’informació.
 En el document adjunt teniu una carta explicativa sobre la campanya i un model de cartell per poder-lo imprimir i fer-ne difusió al vostre centre. Us proposem a més que de forma prèvia envieu un comunicat a les famílies informant-los de l’activitat al voltant del proper dia de la Pau. Podeu sol·licitar més informació telefonant al 963472783 o enviant un correu al escola.v@fev.org
 Teniu un vídeo per motivar  l’alumnat en aquesta campanya:
http://www.youtube.com/watch?v=mBAtyq84pn4&feature=youtu.be

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada