Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

divendres, 15 de febrer del 2013

1er TALLER DE CUÏNA MARROQUINA, 16 DE FEBRER DE 2013


Finalment el dissabte 16 de febrer a les 10,00, iniciarem el taller de cuïna marroquina. Fàtima i una companya, ens oferixen el següent menú: 1er Plat: Cuscus amb caldo de verdures. 2on Plat: Briuats de pollastre. Postre: Tuesat, un pastís amb fruits secs, xocolata i mel. El menú estarà acompanyat d´infusssions marroquines. El taller es realitzarà a la cuïna del col.legi i es dinarà al menjador escolar. Els comensals teniu que portar 2€. Empleneu la fulla per saber definitivament els comensals, per comprar la quantitat d´ingredients que necessitem. Bon profit!!! No he pogut penjar el video, us deixe algunes fotos. El primer taller va ser un èxit, gràcies a tots/tes, especialment a fàtima, mariam i sonia.

2 comentaris:

  1. hola, jo vaig estar en el taller i soles donar la enhorabona a l´ampa per este i tots els treballs que està fent, en el meu nom i de molts mes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tú per participar-hi. Les activitats estan pensades perquè puguem aprendre i compartir coneixements, costums etc etc. La veritat que la gent va gaudir molt. Fins la propera.

      Elimina