Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

dilluns, 17 de setembre del 2012

ARTICLE CENSURAT per la Comissió de festes 2012 d´Albaida

AMPA ELIAS TORMO D’ALBAIDA

Aquest curs ha estat força reivindicatiu. El govern ha dictat un decret llei que comporta uns ajustos pressupostaris en educació molt durs. El proper curs, sense cap mena de dubte, patirem els seus efectes: massificació a les aules, dificultats per atendre la diversitat de l’alumnat, reducció de beques de tota mena (menjador, llibres...), greus deficiències en les infraestructures del centre que no seran resoltes...

Per tot això, hem de continuar reivindicant una educació de qualitat, una educació que ens ajudarà a eixir d’aquesta crisi econòmica i d’altres que, segurament, viurem en els temps esdevenidors. No podem estar de braços plegats. Com a progenitors responsables hem de defensar els interessos dels nostres fill i filles, els quals, al cap i a la fi, són els del nostre país, perquè ells són el futur del nostre poble.


Els ajustos pressupostaris no poden minvar l’educació i la formació dels nostres fills i filles, perquè hi són bàsiques per poder encarar el futur amb les eines necessàries per progressar en un món globalitzat i tecnològic. Ens cal un capital humà ben format, amb una educació integral i una formació permanent per assolir un progrés sostenible i una qualitat de vida digna per a tothom.


Les ampes de Covalta i Elias Tormo hem realitzat una sèrie d’accions conjuntes els dies 1, 8 i 15 de febrer per manifestar el nostre desacord amb el decret llei. Així mateix, hem participat en les assembles obertes que s’han fet a l’IES José Segrelles.


Malgrat tot, l’Ampa Elias Tormo, durant aquest curs, ha programat i realitzat tot un seguit d’accions formatives i educatives: programes de formació de pares i mares versats sobre la prevenció de drogodependències, sobre els diferents estils educatius, sobre els perills de les xarxes socials, sobre les competències bàsiques en educació, en educació vial... A més a més, hem col•laborat en alguns projectes i eixides: “El camí segur a l’escola”, Granja-Escola, viatge final d’etapa... Entre d’altres coses, també hem realitzat un teatre al Nadal i hem organitzat la Trobada d’Escoles en Valencià.


L’Ampa Elias Tormo lluita i lluitarà per l’Escola Pública, la qual té un ideari basat en la tolerància, la llibertat d’expressió, la igualtat d’oportunitats..., virtuts que volem transmetre als nostres fills i filles per construir un món més just, més solidari i més digne. Hem de continuar treballant per defensar l’Escola Pública, l’Escola de Totes i Tots.



BONA SORT, SALUT I BONES FESTES

11 comentaris:

  1. Inma el que us han fet és indignant. És un escrit sense cap connotació política que sols diu la realitat que estem patint en l'educació pública, des de l'Ampa de Covalta tot el nostre suport.
    Em fa gràcia pensar que els que vos han censurat tenen xiquets i xiquetes en l'escola pública. No hi ha més cego que el qui no vol vore.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Covalta, moltes ampes en el facebook ens han donat tot el suport, el vostre és força important.
      La Comissió 2012, s´ha equivocat de "cap a rabo"

      Elimina
    2. Quina por! Estem tornant fins i tot a la censura.
      No, si a la fi els nostres fills tornaran a estudiar amb l'Enciclopèdia, però com diuen alguns "ignorants" amb el tema de la ràtio: tampoc passa res, si quan jo anava a escola n'erem fins quaranta. Així ens va...

      Mestra de Covalta.

      Elimina
  2. Confederació Gonzalo Anaya
    Hola Imma, si vols el podem compartir en facebook denunciant el que t'ha passat. A mi em sembla fatal... que te l'hagen censurat. Una abraçada. Raquel

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes Gràcies a la Confederació d´ampes de la Comunitat valenciana, el vostre suport és molt important.

      Elimina
  3. Sayo Gandia Boronat: Per la qualitat de l'educació pública vaig a compartir el teu article. Parlar clar i dir la veritat no és cap delicte, furtar als nostres fills i filles el dret a una educació digna si és un delicte. Endavant!!!

    ResponElimina
  4. Ampa Boc: Compartim!!! Només és el que està passant, encara hi ha qui diu que és mentida. Volem escola pública, de qualitat i en valencià!!!

    ResponElimina
  5. Maria Josep Micó: Els que fan política són aquests inquisidors!

    ResponElimina
  6. Rafael Muñoz Garcia ; y los que recortan y destrozan la educación de nuestros hijos no hacen política, que hacen los fascistas que impiden poniendo trabas y dificultades a que el hijo de un trabajador pueda ir a la universidad, "política" o dictadura. Que hacen los fascistas que les niegan becas de comedor, de transportes, de libros a los hijos de los trabajadores que además se encuentran en paro, "política" o dictadura. Lo que si tenemos claro los trabajadores es que durante 35 años luchamos contra la dictadura y sus herederos para hacer "POLITICA" y conseguir una educación libre y de calidad, donde el dinero no supusiese una traba para poder estudiar una carrera por parte de los hijos de los trabajadores. Si hacemos política para que los fascistas dictadores no nos la hagan y arruinen el futuro de nuestros hijos.

    ResponElimina
  7. Eva Tormo Guillen :vaja per davnt tot el meu suport a l'AMPA de l'Elias Tormo, és intolerable que un article que només relata uns fets reals i que fa propostes en defensa de l'ensenyament públic i de qualitat siga censurat , això no ho hem de tolerar i hem de donar-li la màxima difussió, compteu amb mi i endavant!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a la plataforma en defensa de l´escola pública, i a tots els que heu escrit.
      El nostre objectiu és que els nostres fills i filles no tinguen entrebancs per poder estudiar. L´educació és el futur de la societat, que no ens el tallen.

      Elimina