Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

dimecres, 18 d’abril del 2012

Fapa-València considera les mesures de Wert un “atac" a l'escola pública


Manifesta que es tracta d' “un pas més” per a privatitzar l'ensenyament

·          
La presidenta de FAPA-València, Remei Santacatalina, ha mostrat hui el seu rebuig a la proposta del Ministre d'Educació, José Ignacio Wert, de les mesures d'ajust econòmic perquè les comunitats autònomes estalvien en educació pública més de 3.000 milions d'euros.
La representant de la federació de pares i mares considera que les mesures “situen a l'educació pública en un servei públic de mínims que està abocat a desaparèixer”. Segons Santacatalina, “la crisi i els retalls emmascaren la vertadera realitat que estem vivint, l'interés manifest del govern estatal i de la nostra conselleria d'Educació de privatitzar l'ensenyament”.
De les mesures que contemplarà el nou decret l'augment de ràtio és una de les que més preocupa a FAPA-València. “És una burla que la conselleria parle de reduir les xifres de fracàs escolar com a prioritat i ara aplaudisca la idea d'augmentar el nombre d'alumnat a les aules com a mesura d'estalvi”, ha manifestat Santacalina.
La federació de pares considera a més prioritari que l'administració no retalle més en professorat ja que aquesta mesura “afecta directament a l'alumnat i disminueix el seu aprenentatge”.
FAPA-València ha anunciat que farà una crida a les seues AMPA a mobilitzar-se junt als sindicats i la resta d'entitats que formen part de la Plataforma en defensa de l'Ensenyament Públic contra “estes noves agressions al sistema educatiu públic”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada