Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

dijous, 23 de febrer del 2012

HUI CONCENTRACIÓ A LA PLAÇA DE L´AJUNTAMENT

Hui a les 18,45 es concentrem els col.legis Elias Tormo i Covalta a la Plaça de l´Ajuntament per reivindicar les escoles públiques i protestar per la desproporcionada càrrega policial contra els xiquets i xiquetes del Lluís Vives, es solidaritzem en les mares i pares d´estos xiquets. Porteu Pitos.......

2 comentaris:

  1. No se jo si la majoria de pares i mares d'aquesta escola acabem d'anterarmos del que realment suposen totes les retallades per als nostres fills perque es vergonyos els poquets pares i mestres que acudim a les concentracions. A banda de penjar-nos paperets reclament les extraescolars, pareix ser que tot lo altre no ens importa. Estare jo confundit i lo realment important seran les escursions? Per si a cas, tambe aire a la manifestacio del dissabte, aixo si tindre que anarmen en l'autobus de Covalta!

    ResponElimina
  2. Esta ampa com ho esta fent totes les ampes de la vall, té l´obligació de vetllar per l´educació pública. Estes accions han estat consensuades per Fapa-valència i els sindicats. Que mancaven pares i mares de ´l´elies, és cert.Que caldria que reflexionarem què és l´educació pública per a nosaltres també.
    Que en la primera convocatòria erem nombrosos, així era.
    La manifestració de dissabte, espectacular, i d´alguna manera el portar la pancarta de l´elies, vam fer sentir la nostra veu.

    ResponElimina