Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

dilluns, 5 de desembre del 2011

BIBLIOTECA PÚBLICA D´ALBAIDA

PASSA'L


NO M'HE PERDUT LLIG-ME I PASSA'M

El Passallibres (en anglès, Bookcrossing)consisteix en deixar llibres en llocs públics per tal que altres els recullen, els llegeixen i els tornen a deixar.
El funcionament és simple. Quan una persona disposa d'un llibre que pretén alliberar a la jungla el primer que ha de fer és entrar al web oficial del moviment (http://www.bookcrossing.com). Allí l'ha de registrar per tal d'obtenir un BCID (BookCrossing ID number), una identificació única per a cada llibre. Després l'hi ha de posar una etiqueta on consti el BCID i les instruccions a seguir per la persona que localitza el llibre. I, finalment, deixar el llibre en un lloc públic com un banc o una cabina telefònica. Quan algú localitza el llibre ha d'entrar a la pàgina web, notificar la troballa i, un cop llegit, tornar a alliberar-lo anotant al web la nova ubicació.       
ETIQUETES :
 Sóc un llibre en llibertat.
Mira, estic viatjant fent nous lectors.
Tu pots ser un d’ells.
-         si vols : posa el teu nom/lloc/data
-         si vols : visita la web
Hem lliberat  4 llibres en la jungla : "La buena letra" de R.Chirbes, "Puta misèria!" de R. Arnal-Trinitat, "Palabras en la cumbre" de C. Simón, "El virgo d Visanteta-Tres forasters de Madrid" de J. Bernat Baldoví i E. Escalante
Novetats,  biblioteca
www.bibliotecaspublicas.es/albaida/imagenes/14+13.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada