Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

dijous, 9 de juny del 2011

I JORNADA: ENRIC VALOR I LA SEUA OBRA

Agullent acull al llarg d’esta setmana un seguit d’iniciatives amb la intenció de retre homenatge a la figura del filòleg i escriptor Enric Valor amb motiu del centenari del seu naixement. Així es pot veure una exposició i dissabte se celebraran unes jornades, tot organitzat conjuntament per l’Ajuntament d’Agullent, l’IEVA (Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida), l’AVL (Acadèmia Valenciana de la Llengua) i el col·lectiu La Nostra Terra.
eL dissabte 11 de juny tindrà lloc la ‘I Jornada: Enric Valor i la seua obra’ a l’Auditori Municipal Josep Mª Bru a partir de les 17h. Començaran els actes de 17 a 18h amb la ponència ‘La influència d’Enric Valor en la nostra obra literària’ dels escriptors valldalbaidins Joan Olivares, Francesc Mompó, Vicent E. Belda i Ramon Haro.
De 18 a 18,20h Xavier Ferré (Universtitat Rovira i Virgili) oferirà la conferència ‘Les relacions de Valor amb Josep Mª Casacuberta’. De 18,20 a 18,50h Emili Casanova (AVL) oferirà ‘L’aportació de Valor a la lexicografia’.
De 18,50 a 19,15h Lluïsa Gea Valor (Universitat Jaume I) oferirà la ponència ‘Enric Valor i Agullen a partir dels seus records’. De 19,15 a 19,45h es mostrarà ‘Enric Valor en directe’ a partir d’una entrevista del col·lectiu ‘L’Olla de l’Olleria‘. Finalment es tancaran els actes de 19,45 a 20,30h amb Joan Oleza (Universitat de València) amb ‘La novel·lística d’Enric Valor’, i presentat per Silvia Pinter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada