Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

divendres, 25 de juny del 2010

FESTIVAL ELIAS TORMO DE FI DE CURS 2009-10 I SOPAR DE L´AMPA

 
Posted by Picasa

El dia 22 de juny es va poder realitzar el Festival de Fi de Curs del Col.legi Elias Tormo, amb un oratge espectacular i una asssistència de públic magnífica. Enguany felicitar al Col.legi perquè han participat totes les classes de tots els grups d´Infantil i Primària. 5anys: "LOS PLANETAS",Noelia Montagut; 4 Anys "BARCO A VENUS",Maite Martí; 3 Anys "Viaje con Nosotros",Rosa Gomar i Mª Josep García; 1r A."AHÍ VOY!,Marta Juan, nerea i lucia; 1rB"SOLO QUEDA UNA VELA", Encarna Abdón, ariadna, marta i neus;1rC MARY POPPINS,Reme Nácher i Mariate Micó; 2n A.REMIX GREASE,Christian Martinez,Maribel López, ester,lucas i maria;2nB AMIGOS DEL CORAZON,Pablo Hernández,nerea i lucia. 3rA LET´S START THE PARTY,Vanessa Montava; 3rB DANCING QUEEN,Rosa Tormo i rosanna;4rtB CAUSA Y EFECTO,Bea García, clara,ainhoa i alejandra. 4rtA TANGO DE ROXANNE, Mª jesús Belda i Ernest Seguí; 4rtC "DANZA DEL FUEGO",Raquel LLuch i Sílvia del Carmen; 5é A TIC-TAC Raquel Seguer;5éB ONE TIME,Elvira Gomar, dani i lidia; 6é A GREASSE,Pura Martín i Cristina Torró; 6éB THRILLER,Rafael Albert, Maribel Campos, nerea,lucia,jessica,laura,susana,cristina,tania,rosanna.Agrair l´esforç de tot el professorat i als monitors de sisé. Felicitar també als xiquets que van ballar la Rumba-cha-cha-samba, Anna i Joel, per la seua actuació. I Felicitar als professors per la seua "sublime actuació". L´AMPA va organitzar el sopar de cloenda del curs 2009-10, erem 530 comensals, tots "sentadets" amb el seu cobert, i l´Esclat va fer que els nostres fills s´ho passaren d´allò més bé. BONES VACANCES!!!!!!!!!!!!!!!!
RECORDEU PAGAR LA QUOTA DE L´AMPA A RURALCAIXA ABAS DEL 7 DE JULIOL. GRÀCIES!!!!!

2 comentaris:

  1. felicidades a todos los profesores por el esfuerzo realizado para que el festival de fin de curso salga tan bien felices vacaciones

    ResponElimina
  2. Enhorabona a tots els encarregats d'organitzar un día tan complet. Moltes felicitats i ànim, encara que ja heu demostrat que ni l'oratge ha pogut desmontar la festa!!!!!!

    ResponElimina