Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

divendres, 16 d’abril del 2010

UNIVERSITAT DE PARES, BOCAIRENT, CONFERÈNCIA "¿Qué les digo? Adolescentes y alcohol" de PEDRO GARCIA AGUADO

Al teatre Avenida de Bocairent, el dissabte 17 d´abril de 2010, a les 19,00 hores, Pedro García Aguado, campió del món de waterpolo i medalliste olímpic, ara reconvertit en terapeuta, farà una conferència sobre "Adolescents i Alcohol". Sinopsi: " Después de mucho escuchar, leer y aprender sobre el tema de la prevención relacionada con el consumo de drogas en las etapas de mayor vulnerabilidad como son la infancia y la adolescencia, he llegado a la conclusión de que, en el momento y la forma, como abordemos los padres este tema con nuetros hijos, son las claves que pueden hacer que nuestros hijos decidan libremente al respecto de ella y decidan bien" . Pedro Gracía Aguado ha treballat com terapeuta al Centre Mare Nostrum, el mateix on es va rehabilitar, i es autor de llibres com "Mañana lo dejo", "Dejarlo es posible" i "Hermano Mayor", aquest últim amb Esther Legorgeu.
L´entrada serà gratuïta. Si podeu assistiu.

2 comentaris:

  1. Gràcies per aquestess informacions tan interessants. Intentarem assistir

    ResponElimina
  2. Varem poder assistir a l conferència de García Aguado. Excellent!Ens va sorprendre el seu carisma com a comunicador i la "xuleria simpática" del campiò olímpic.
    Enriquidor per a tots el conéixer el seu testimoni vital : una alerta a nosaltres es pares sobre els mnisatges que deguen enviar als nostres fills i que comprenguen que lp'acool es,finalment un droga que ens pot arruinar la vida.

    ResponElimina