Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

divendres, 5 de març del 2010

LA DIRECCIÓ DEL CENTRE PÚBLIC "ELIAS TORMO" INFORMA

1.- La direcció del CEIP "Elias Tormo", en nom i representació del Consell Escolar del Centre, ha tramitat la sol.licitud d´ampliar el funcionament del sevei de menjador durant els mesos de juny i setembre de 2010.
Aquesta petició ha estat aprovada pels membres de la Comissió Econòmica i Menjador del Consell Escolar.
Igualment arreplegant els suggeriments dels pares/mares dels alumnes comensals ha comunicat a la Direcció Territorial la possibilitat de que les beques(ajudes asistencials) i ajudes del menjador siguen també concedides durant aquestos mesos.

2.- La direcció del centre recorda als pares/mares que el proper dia 18 de març, No serà lectiu i per tant no hi haurà classe, segons acord concensuat en el seu dia pel Consell Escolar Municipal per atots els centres de la localitat.

3.-També informa que de manera provisional s´ha aprovat el calendari escolar per al proper curs 2010-2011, encara que no serà definitiu fins que siga consensuat entre Conselleria i els Sindicats. Segons el calendari provisional, les classes en primària s´iniciarien el 9 desetembre i acabarien el 23 de juny.
.-Vacances de Nadal.......................del 23 de desembre de 2010 fins el 6 de gener de 2011.
.-Vacances de Pasqüa....................del 21 d´abril fins el 2 de maig.
.-Altres festius: ..........................12 d´octubre-1 de novembre-6,7 i 8 de desembre.
Respectant la normativa vigent de les dies No lectius que acorde el Consell Escolar Minicipal per a tota la Comunitat Educativa d´Albaida.

4.-També informa als pares que estan realitzant-se les revisions mèdiques als alumnes de 5 anys infantil i 6é de primària.
Dintre del programa d´Educació Vial s´han realitzat per part de la Policia Local d´Albaida, xarrades als alumnes de 5 anys, 2n, 4rt i 6é de Primaria, sobre les normes de senyalització als carrers i la seua interpretació.
També han començat les activitats d´Animació Lectora en la biblioteca municipal per a tots els alumnes del centre. Aquets visitaran les dependències i seran atesos per gent qualificada en biblioteques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada