Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

dimarts, 26 de novembre del 2013

ELECCIONS A CONSELL ESCOLAR 2013

RESULTATS:




Com sabeu tenim eleccions a Consell Escolar, el 28 de Novembre. Per tal de facilitar la votació, els vostres fills podran portar els sobres que teniu a casa, fins el mateix dia 28 de Novembre. Dins del sobre blanc, el sobre de color i la papeleta de la votació. En el sobre blanc posareu el nom, cognoms i D:N:I:, del pare i la mare.
Esta és la proposta de l´Ampa Elias Tormo

dimarts, 12 de novembre del 2013

FORMACIÓ DE PARES 2013-14


Us adjuntem la proposta per  a la formació de pares per a este curs 2013,14. Els cursos s´impartiran els dimecres de 19 a 21 hores a la biblioteca del col.legi. Qualsevol modificació ja us l´anirem informant.

13 de Novembre, de 2013, “ Taller de Narradors Orals”.  En el qual un reconegut expert contacontes, LLORENÇ GIMÉNEZ, ens mostrarà algunes pautes eficaces per a contar històries als nostres fills... No cal recordar la importància dels contes en els nostres fills: el desenvolupament de la imaginació, la curiositat per saber més i més, la recuperació de les tradicions, els moments de complicitat i afecte, la diversió...  Tots efectes beneficiosos per al creixement de les nostres criatures i com no... de nosaltres mateixos. 
COM SEMPRE HA ESTAT UN PLAER ESCOLTAR-TE LLORENÇ.


12  de febrer de 2014, “ Taller de primer auxilis, impartit per Jerónimo Aleman, tècnic d´emergències sanitàries, i voluntari de la Creu Roja.

5 de març de 2014, 1er taller de tècniques d´estudi TEXAMBTU.
Es  basa en l ´aplicació de diverses técniques psicològiques  i  psicopedagògiques 
que  permeten  l´optimització  de  la  situació educativa.  La finalitat del taller es portarr a terme una tasca per  millorar el rendiment  acadèmic  dels seus fills i filles i  previndre  el 
problema  que representa el fracàs escolar. Este projecte está coordinat per  Esteban  Carbone, 
llicenciat  en  Psicologia  i  amb  experiència  en tallers sobre prevenció de conductes addictives en diversos centres  de Valencia,  iIris  del  Barrio, llicenciada  en  Psicologia,  especialitzada  en 
 Psicología  Clínica,  i amb  experiència professional enl´àmbito de l,  evaluació psicològica. 
12 de març de 2014, 2on Taller de tècniques d´estudi TEXAMBTU.

14 de maig de 2014, “ De primària a secundària, caminant cap l´adolescència”. Un taller molt interessant per tots aquells pares de 5é i 6é, ja que els sus fills prompte cursaran l´ESO.

 PER MOR A LES RETALLADES, ELS ALTRES CURSOS ELS HEM CEDIT A L´AMPA JOSE SEGRELLES.

Cursos  que es realitzaran a l´IES JOSEP SEGRELLES d´Albaida
Dimecres , de 19 a 21 hores.

 22 de Gener de 2014, La família i l'entorn claus per a la prevenció del fracàs escolar: Noves formes de comunicació, xarxes socials i telèfons mòbils I.

29 de Gener de 2014,  La família i l'entorn claus per a la prevenció del fracàs escolar: Noves formes de comunicació, xarxes socials i telèfons mòbils II.

11 d´abril de 2014, 1 Orientació d'estudis per a pares d'alumnat d'ESO.

14 d´abril de 2014, 2 Orientació d'estudis per a pares d'alumnat d'ESO.