Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

dijous, 31 de gener del 2013

dilluns, 28 de gener del 2013

TERCERA JORNADA "ANEM A PINTAR EL COLE"


eL 26 de Gener es vam tornar a juntar per pintar els corredors,acabar el de baix i el de dalt, els resultats els podeu comprobar a les fotografies. Gràcies a tots.

dijous, 17 de gener del 2013

22 de gener, ESCOLA DE PARES


AMPA ELIAS TORMO. 22 DE GENER A LA BIBLIOTECA ESCOLAR, 19,00 HORES, XERRADA INTERACTIVA “Tot allò que necessites saber per tenir èxit en l’educació dels teus fills i filles.”
Ens trobem en un moment de la vida molt interessant, en el que tot va molt de pressa, tant que sovint no tenim temps d’entendre que està passant al nostre voltant: els xiquets i les xiquetes amb unes potencialitats cada cop més grans, que ens sorprenen a cada dia, situacions de família que no acabem d’entendre, moviments socials que ens trasbalsen,… La millor eina que tenim per situar-nos davant tot això és la INFORMACIÓ i aparellada amb ella, la FORMACIÓ. Per això hem organitzat aquesta xerrada interactiva en la que abordarem els aspectes més bàsics que tenen a veure amb l’aprenentatge de les xiquetes i els xiquets: Com aprenen des del punt de vista de la biologia, des del punt de vista del context i traurem quines aplicacions pràctiques en podem traure de tot això: models de treball per aconseguir els màxims èxits en l’educació de les criatures. Anirà a càrrec de l’equip de Thot Institut (thotinstitut.info)

dilluns, 7 de gener del 2013

Carta al Reis Mags

Estimada Consellera d’Educació, Mª José Català: Les AMPA de FAPA-València hem volgut escriure’t esta carta perquè volem que li tornes la dignitat a l’escola pública que el teu govern li està furtant. Sabem que no ets una Reina d’Orient que amb màgia podràs fer realitat tots els nostres desitjos, però sí sabem segur que, igual que nosaltres, coneixes la realitat de la nostra escola pública que tant estimem i que no ens agrada com l’esteu tractant. A més segur que compartim un desig comú que és el benestar i la formació dels nostres fills i filles pel qual les AMPA continuem treballant en ella amb el convenciment que una escola pública i de qualitat és possible. Per això et demanem: -Més ajudes a l'alumnat i a les famílies en aquests temps tan difícils de crisi asfixiant (beques de llibres, de menjador escolar, de transport escolar,...). -Que no incrementes les taxes universitàries. -Que no margines el valencià a l’escola i que derogues el Decret sobre plurilingüisme que saps molt bé que no està funcionant a les nostres escoles i que moltes entitats ja t’ho han dit. -Que no augmentes de dies per a obtenir professorat substitut per a les baixes. -Que no augmentes la ràtio i la corresponent supressió de grups en tots els nivells. -Que no elimines grups de compensatòria, acollida, diversificació i desdoblaments. -Que els diners públics siguen per a construir centres públics. -Que rebutges l’avantprojecte de llei educativa del ministre Wert i la greu situació actual de retallades i desmantellament que està patint l'educació com servei públic fonamental. -Que pensen com nosaltres que l’escola pública és l’única que garanteix la igualtat d’oportunitats. Els nostres millors desitjos per a l’escola pública