Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

dijous, 31 de maig del 2012

EXPOSICIÓ DE FRANCESC MESSA, A L´ELIAS TORMO


SOPAR FI DE CURS AMPA CURS 2011-12


AMPA ELIAS TORMO

Acaba el curs 2011-12, i l´Ampa  us proposa EL SOPAR DE FI DE CURS , a tots els associats.
Casablanca ens farà el sopar un any més. El sopar será després del festival del Col.legi, sobre les 21,30 hores. El preu és el següent, 10 € adults, i germans majors de 12 anys.
Xiquets, associats, gratuït, germans menors de 12 anys, I no que no estiguen a l´Elias Tormo, 5€. Tots els xiquets han d´estar apuntats, I no podran vindre si no és baix la responsabilitat d´un adult.
Els xiquets que vagen a l´Elias Tormo i no pertanyen a l´Ampa no podrán assistir al sopar.
Empleneu la fitxa i doneu-la  els dies de recollida dels tiquets, per veure on voleu seure´s.

Els dies de recollida dels tiquets serán el 4 i 5 de juny  de 19, a 20,30 de la vesprada al menjador escolar.
Marca el curs on voleu seure: infantil, primer, segon, tercer, quart, cinqué, sisé.

Adult, Nom       
Adult, Nom.     
Adult, Nom.                                    
                               ,                                                                                                Total …………..€
Xiquet, Nom                                                                    curs,  ……..  soci nº……….
Xiiquet, Nom                                                                   curs,………..soci nº………..
Xiquet,  Nom                                                                   curs,…………soci nº……….
                                                                                                                                 Total…………….€

dilluns, 28 de maig del 2012

28 DE MAIG DIA NACIONAL DE LA NUTRICIÓ

El dia 30 de Maig, dimecres, a les 18,30 hores a la Biblioteca Escolar,de l´Elias Tormo,  la nutricionista Diana Cerdà, farà una xerrada sobre nutrició, aprofitant que hui és el dia nacional de la Nutrició.

dimecres, 23 de maig del 2012

VIATGE DE FI DE CURS DE 6é

Este matí han ixit cap a Salou, 6a. 6b, i 6c, els quals acabem la seua formació de primària al CEIP ELIAS TORMO,
Visitaran Barcelona, i s´ho passaran d´allò més bé a PORTAVENTURA.
L´Ampa a cada xiquet associat els ha fet una aportació de 15 €.
GAUDIU ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

dijous, 17 de maig del 2012

HISTÒRIA D´UNA PROVOCACIÓ CAP L´ESCOLA PÚBLICA


Des de FAPA-València hem treballat un informe per a fer-vos arribar una visió global de la situació que travessa l’escola pública en estos moments. També un power point didàctic (en castellà i valencià) útil per a explicar en les vostres AMPA la situació actual de l’escola pública,  el procés de mobilitzacions i defensa on FAPA-València ha tingut un paper important.




http://www.youtube.com/watch?v=BfW8N2_yvts&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=uYtm7elp1B4


l´Informe que ha el.laborat FAPA-VALÈNCIA , punxeu....

http://es.scribd.com/doc/94031171/informe-r-etallades


dimecres, 16 de maig del 2012

DIA DE VAGA DEL PROFESSORAT PÚBLIC





Ahir es va fer una ASSEMBLEA INFORMATIVA de la situació del IES Jose Segrelles per l´any 2012-13.

En esta assemblea van participar professors i estudiants. L´objectiu era  explicar als pares i mares el negre panorama que ens espera a l´any que ve: augment de ràtios (ESO: 36/37 bat : 42/43), el.liminació de desdoblamnets, augment de l´horari lectiu del professorat, tardaran més temps en cobrir les baixes i, a més a més, de cada dos tan sols en cobriran una, no s´han convocat beques per a l´any vinent.......En definitiva serà impossible una atenció individualitzada a l´alumnat. Serà molt difícil impartir classes, no es podrà dur els alumnes als laboratoris.....Si el fracàs escolar en la Comunitat Valenciana és un dels més alts de l´estat, amb aquestes retallades us podeu imaginar que arribarem a ser les líders en abandó escolar!.

   El professorat de l´Ies Jose Segrelles


dilluns, 7 de maig del 2012

Hui dia 7 comencen les matriculacions pel curs 2012-13

Fins el dia 16 de maig teniu de temps per matricular als nous alumnes al centre Elias Tormo.
entreu al bloc  de l´escola Elias Tormo per més informació-
MATRICULA, T  A L´ELIAS TORMOhttp://eliastormo.blogspot.com.es/



ESCOLA VALENCIANA LLANÇA UNA CAMPANYA  DE MATRICULACIÓ PER CONTRARESTAR LADESINFORMACIÓ DE L'ADMINISTRACIÓ VALENCIANA

Escola Valenciana ha presentat hui al CEIP Santa Teresa de València la campanya “Matricula en futur, matricula envalencià, que realitza cada any quan s'obri el període de matriculació d'Infantil i Primària per al proper curs escolar. Lapresentació s'ha fet a l'escola Santa Teresa per ser un dels primers centres educatius públics del Cap i Casal que vaofertar ensenyament en valencià i que al llarg dels anys ha demostrat ser un dels més prestigiosos de la ciutat per laqualitat educativa del programa d'ensenyament que oferta, el Programa d'Ensenyament en Valencià.

Aquesta campanya va adreçada, fonamentalment, a les famílies que han de matricular els seus fills i filles en Infantil de 3 anys per al curs que ve i a les quals cal informar molt  sobre elprograma d'ensenyament que escullen per als seus fills i filles. I compta amb el suport de les cinc unversitats públiques valencianes

Des d'Escola Valenciana s'ha fet èmfasi en donar a conéixer als pares i les mares els tres programes d'ensenyament que hi ha establerts actualment al Sistema Educatiu Valencià (PEV,PIL i PIP). Els dos primers són els programes bilingües, el Programa d'Ensenyament en Valencià, adreçat a l'alumnat valencianoparlant majoritàriament i el Programa d'ImmersióLingüistica, per a l'alumnat no valencianoparlant. “El PEV i el PIL són els que millors resultats i millors qualificacions han obtingut al llarg dels anys, dos programes que garanteixen lacompetència lingüística en les dues llengües oficials i fan més fàcil introduir una tercera llengua com l'anglés. Cal que les famílies ho sàpiguen perquè els seus fills i filles rebran unaformació òptima que els garantirà majors oportunitats de futur, ha declarat Vicent Moreno. En aquest sentit la campanya de matriculació 2012 d'Escola Valenciana s'ha centrat en tresfrases “ al valencià.  a les llengües.  a les oportunitats, tres conceptes  que resumeixen la idea de què el valencià com a llengua vehicular garanteix el domini del castellà i obri la portaa l'anglés per a tindre com a resultat alumnat plurilingüe que tindrà grans avantatges en el seu futur laboral.

La presentació de la campanya ha comptat amb el testimoni d'una mare de Castelló de la Plana, Anna Marzà, una dona jove que pertany a l'anomenada “generació de l'ensenyament envalencià. Anna va estudiar en valencià i el domini de les dues llengües oficial li ha facilitat l'aprenentatge posterior d'altres llengües com l'anglés, l'italià i l'alemany. Una persona adulta, queno dubta que quan haja de matricular la seua filla en una escola serà en ensenyament en valencià. “ Anime les famílies a escollir l'opció concreta de PEV/PIL no només per la facilitat enl'aprenentatge de més llengües, sinó perquè l'ensenyament en valencià és sinònim de qualitat educativa, és allí on es troben els docents més innovadors, més participatius i més implicats,gent molt preocupada per garantir que els nostres fills i filles reben el millor ensenyament possible, ha declarat Marzà. 


Campanya de matriculació 2012
A través de les seues Coordinadores comarcals, Escola Valenciana ha bastit d'informació les escoletes i les escoles amb cartells i fullets informatius en 8 llengües (valencià, catellà,anglés, alemany, romanés, búlgar, àrab i xinés)   per a les famílies.

A partir del 7 de maig el dia que s'obri el període de matriculació, l'entitat cívica ha fet un gran esforç per poder difondre un missatge clar a través de publicitat en premsa i ràdio que arribe almajor nombre de famílies valencianes possibles.

Així mateix, s'ha posat a disposició de les poblacions i els centres que ho desitgen sessions  per informar exhaustivament sobre els avantatges de matricular els fills i filles en els programesd'ensenyament en valencià. “Volem agrair la inestimable contribució d'un bon gruix de docents i experts que voluntàriament estan informant i assessorant  les famílies, que han creat unaxarxa amb nosaltres i que fan molts esforços per suplir la gran tasca que durant anys han fet els assessors de valencià, dels quals ha prescindit en bona mesura la Conselleria d'Educació,ha assegurat el president d'Escola Valenciana. 

Aquesta campanya la completen els escrits que han enviat ciutadans i centres educatius a la consellera d'Educació manifestant el seu desacord amb l'actual esborrany de Decret sobreplurilingüisme i apuntant les línies bàsiques que hauria de tindre un Decret definitiu consensuat amb tota la comunitat educativa.

Les falques de radio, el cartell i els fulls informatius de la campanya estan a disposició de tota la ciutadania en l'espai web que Escola Valenciana ha destinat per a la campanya:www.escolavalenciana.org/matricula