Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

dimarts, 28 de febrer del 2012

25 de febrer MANIFESTACIÓ A VALÈNCIA

L´Ampa nostra i la de Covalta vam assistir a la manifestació.
Sobre 350.000 persones es van manifestar el dissabte 25 de febrer a partir de les 18:00 h. contra les retallades del Consell de la Generalitat Valenciana pels carrers de les ciutats de València, Alacant i Castelló de la Plana. Segons els organitzadors, a la manifestació de València hi van haver 250.000 assistents,[57][58] entre 60.000[58] i 75.000 a Alacant[57] i entre 30.000[57] i 40.000 a Castelló.[58]
A la manifestació, que estava convocada pels sindicats de la mesa general de la funció pública,[59] es va demanar tant la dimissió de Paula Sánchez de León com la del conseller d'Hisenda i Administració Pública, José Manuel Vela.[59] Al final de la manifestació es va poder vore a l'humorista Xavi Castillo realitzar una actuació[59] i el manifest final va ser llegit per la periodista de Canal Nou, Xelo Miralles.[57][58]
Manifest sindical unitari.
http://www.intersindical.org/noticies_actualitat/article/manifest_sindical_unitari








dijous, 23 de febrer del 2012

HUI CONCENTRACIÓ A LA PLAÇA DE L´AJUNTAMENT

Hui a les 18,45 es concentrem els col.legis Elias Tormo i Covalta a la Plaça de l´Ajuntament per reivindicar les escoles públiques i protestar per la desproporcionada càrrega policial contra els xiquets i xiquetes del Lluís Vives, es solidaritzem en les mares i pares d´estos xiquets. Porteu Pitos.......

FEM ARBRES PER A LES NOSTRES SERRES

MATINAL INTERCOMARCAL “FEM ARBRES PER A LES NOSTRES SERRES” A LA FONT JORDANA
Els ajuntament d’Agullent, Agres, Albaida, Alfafara, Benissoda, Bocairent i Ontinyent han organitzat conjuntament per aquest dissabte 25 de febrer una matinal familiar intercomarcal amb l’objectiu d’implicar a la ciutadania en la recupració de les serres afectades per l’incendi de setembre del 2010. A partir de les 10 del matí la Font Jordana d’Agullent acollirà un taller de confecció de boles de fang barrejades amb llavors. Unes boles que després les administracions locals distribuiran per la serra perquè germinen, i puguen a convertir-se en arbres. “Fem arbres per a les nostres serres” és el títol d’aquesta matinal que s’allargarà fins ben entrat el migdia. A tots els assistents se’ls oferirà beguda per acompanyar l’esmorzar, que serà a càrrec de cada participant. Jesús Pla, alcalde d’Agullent, anima als veïns dels pobles afectats per l’incendi a arrimar-se aquest dissabte fins a la Font Jordana, per col•laborar en aquesta iniciativa. “La Generalitat no ha traduït les seues promeses en iniciatives reals i efectives per a reduir les conseqüències de l’incendi forestal que van patir les nostres serres. Per aixó els ajuntament afectats estem unint esforços, i convidem a la ciutadania a contribuir a regenerar la serra”.

dimarts, 21 de febrer del 2012

“NO A LA BARBÀRIE POLICIAL, SÍ A LA DEFENSA DEL DRET A L’EDUCACIÓ”.

     FAPA-València exige la dimisión de la delegada del Gobierno por permitir la barbarie policial en las concentraciones estudiantiles.
 La presidenta de la federación de padres, Mª José Navarro, pide además el cese inmediato del jefe superior de la Policía Nacional en la Comunidad Valenciana, Antonio Moreno, por llamar a los alumnos “delincuentes” cuando sólo defienden el derecho a la educación pública y de calidad.  La presidenta de FAPA-València María José Navarro ha exigido esta mañana la dimisión de la delegada de Gobierno, Paula Sánchez de León y del jefe superior de Policía, Antonio Moreno, por permitir la desproporcionada e injusta intervención policial contra los alumnos del IES Luís Vives de València.“Estamos ante una situación de barbarie, nuestros hijos e hijas están siendo agredidos día tras día por la policía sólo porque ejercen su derecho de manifestarse a favor de una educación pública y de calidad”, denuncia Mª José Navarro.FAPA-València de nuevo condena la actuación del Cuerpo de la Policía Nacional durante las concentraciones estudiantiles que se están sucediendo en el centro de Valencia y que tienen como principal foco las inmediaciones del IES Luis Vives. Para la presidenta de FAPA-València la administración pública valenciana y con ella la delegada del Gobierno, Paula Sánchez de León, son los responsables últimos de lo que está aconteciendo y a su juicio están permitiendo que “se atente contra la integridad física de nuestros hijos e hijas utilizando la agresividad, coerción y violencia”.  De esta manera, Mª José Navarro, exige la dimisión de la delegada del gobierno por permitir y no condenar la barbarie policial en las concentraciones estudiantiles y también el cese inmediato del jefe superior de la Policía Nacional en la Comunidad Valenciana por las últimas declaraciones realizadas en las implícitamente trata a los alumnos manifestantes de criminales.“En un estado de derecho como el nuestro no podemos consentir estas actuaciones fascistas”, ha denunciado la presidenta de FAPA-València.
                                                                                        Valencia 21 de febrero de 2012

dilluns, 20 de febrer del 2012

INFORMACIONS D´INTERÉS


TENIU FINS EL DIMECRES 22 de febrer, PER APUNTAR-SE A LA MANIFESTACIÓ DEL DISSABTE DIA 25 A VALÈNCIA.  Ixe dia(22) tenim que confirmar  si  POSEM AUTOBÚS O NO. EL MATEIX DISSABTE EN L´AUTOBÚS COBRAREM ELS 3 O 4 EUROS QUE COSTÀRA A CADASCÚ.
                                     ANIMEU-SE¡¡¡¡
Informar-vos també que el dia 23 DIJOUS A LES 19,00 TENIM CONCENTRACIÓ DE PARES I MARES A LA PLAÇA DE L´AJUNTAMENT.
RECORDAR-VOS QUE ESTE DIMECRES  22 A LES 18,00 HORES TENIM LA XERRADA DE DROGODEPENDÈNCIES, a càrrec de JUAN CARLOS PERAL,EDUCADOR SOCIAL I METGE.

WEB DEL PLA NACIONAL SOBRE DROGUES:
 http://www.pnsd.msc.es/

dilluns, 13 de febrer del 2012

CARNESTOLTES 2012 A L´ELIAS TORMO






Fotos de carnestoltes:

XERRADA DE LA UNITAT DE DROGODEPENDÈNCIA


Avuí dilluns 13 de febrer de 2012 ens han realitzat una xerrada als alumnes de 6é de primària , els tècnics de Prevenció de Drogodependències de la Mancomunitat, sobre la prevenció d'addiccions com el tabac i altres.

 CELEBRACIÓ DIA DE LA PAU

EL MON SERIA MILLOR SI......

Els alumnes del primer cicle de primària celebraren el dia de la Pau l'última setmana del mes de Gener. El personatge escollit per desenvolupar les diferents activitats a l'aula fou Gandhi.
Els alumnes realitzaren murals amb frases cèlebres d'aquest personatge, conegueren i treballaren la seva vida i interpretaren una cançò on el tema escollit girava entorn a la Pau.

dissabte, 11 de febrer del 2012

BIBLIOTECA PÚBLICA D´ALBAIDA


revista digital


issu

totes les novetats i butlletins del darrer any al teu abast en una sola revista digital. Si vols, pots  pegar-li una ulladeta en :
issuu.com/bibliotecari-pilotari/docs/novetats_2011

2012


1er trimestre

Les biblioteques públiques posem a l'abast dels usuaris a més de llibres, periòdics i revistes en el suport de paper habitual, altres materials en suports de tecnologies diverses.
Ones que vénen,
ones que van,
un xiuxiueig
de tranquil·litat. (Mª Dolors Pellicer.Oliva)
www.bibliotecaspublicas.es/albaida/imagenes/primer_trimestre.pdf


diumenge, 5 de febrer del 2012

DIMECRES 8 DE FEBRER, i 15 DE FEBRER, CONCENTRACIÓ DE LES AMPES EN COVALTA I l´ELIES.

15 DE FEBRER CONCENTRACIÓ A L´ELIAS TORMO






8 DE FEBRER, CONCENTRACIÓ A COVALTA.








A LES 5,15, MUNTAREM AL COL.LEGI COVALTA

Reunions Informatives dels mestres als pares.
Dilluns 6 de febrer, 17,30 hores. Menjador Escolar. Segon i Tercer Cicle.
Dimarts 7 de febrer, 17,30 hores. menjador Escolar. Infantil i Primer Cicle.

dimecres, 1 de febrer del 2012

CONCENTRAC​IÓ DE LES AMPES DELS COL.LEGIS PÚBLICS D´ALBAIDA



  Hui 1 de febrer, les ampes de L´Elias Tormo i Covalta, s´han concentrat davant de la porta del Col.legi de L´Elias Tormo per donar suport a  l´escola pública.
Manifest llegit per l´Ampa Elias Tormo:
Les ampes dels Col.legis públics d´Albaida estem ací reunides per reivindicar a l´Escola Pública.
L´Escola Pública no és la responsable del malbaratament dels Diners públics dels ciutadans.
No invertir en escola Pública, és no invertir en futur. Hi ha coses imprescindibles que no es poden retallar, com és l´educació dels nostres fills i filles.
Les ampes  dels col.legis públics d´albaida, demanen que
:Els Diners públics s´invertisquen en millorar esl centres públics, pagats per tots i no en col.legis privats o concertats.
Demanen:Assegurar la qualitat educativa amb espais comuns necessaris i intal.lacions adequades. L´Educació és una tasca de tots, de pares, mares, professors i alumnes. La Qualitat de l´ensenyament també.
Premsa:
http://comarcalia.info/2012/02/02/pares-i-alumnes-de-les-escoles-d%e2%80%99albaida-es-concentren-per-donar-suport-a-l%e2%80%99educacio-publica/