Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

dijous, 29 de setembre del 2011

XERRADA INFORMATIVA EN CONTRA DE L´ALTA TENSIÓ

Divendres 30 de setembre

Xerrada informativa: estat de les obres, de les accions contràries i dels efectes negatius de les línies d'alta tensió sobre el territori i les persones que viuen a prop

19h, saló d'actes antic Institut Josep Segrelles d'Albaida

http://crematsensefils.blogspot.com/2011/09/xerrada-informativa-contra-lalta-tensio.html

dimarts, 27 de setembre del 2011

Nou horari Octubre i Guia d´inici de curs



La confederació de mares i pares Gonzalo Anaya ha editat una guia d´inici de curs que us pot ser útil per saber com funcionen els centres educatius, l´enllaç és el següent.
http://www.fapa-valencia.org/documentos/presentvguiaval.pdf

dilluns, 26 de setembre del 2011

PROPOSTA D´ACTIVITATS EXTRAESCOLARS DE L´AMPA ELIAS TORMO

DIJOUS 22 DE SETEMBRE, A LES 19,00 AL MENJADOR ,  REUNIÓ PER ALS COMENSALS DEL MENJADOR ESCOLAR.                                   DIVENDRES 23 DE SETEMBRE AL MENJADOR ESCOLAR, A LES 19,30 HORES REUNIÓ PER ALS PARES QUE VULGUEN FER US DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS. 

dijous, 22 de setembre del 2011

APLEC ECOLOGISTA A CARRICOLA

El dissabte 24 i diumenge 25 de setembre tindrà lloca l’Ametlla de Palla de Carrícola l’Aplec Ecologista promogut per la Coordinadora Ecologista de la Vall d’Albaida (CEVA), Comboi Verd i la Colla Ecologista l’Arrel, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Carrícola.
Les jornades comptaran amb xerrades, taules rodones, excursions, dinars de germanor i activitats infantils; entre les personalitats destacades participants estaran Arcadi Oliveres (President de Justícia i Pau), Carles Arnal (Acció Ecologista Agró) i Javier Mansergas (president de la Federació Espanyola d’Associacions d’Educació Ambiental).
Esta experiència s’ha impulsat proposant als col·lectius “que treballen custodiant els drets de la natura a les comarques valencianes, alacantines i castellonenques, que ens apleguem durant dos dies per nodrir-nos de nous coneixements que ens puguen servir per a la nostra acció voluntària”. Però d’una altra banda confien en que la iniciativa serveixca “per interactuar, crear relacions que posteriorment puguen servir per treballar en conjunt, i conèixer les diferents vies que empren els col·lectius per a dur endavant la seua tasca reivindicativa”.
Ací podeu descarregar-vos les fitxes d’inscripció per a adults i xiquets que caldrà enviar-la a aplececologista@gmail.com:

dimecres, 21 de setembre del 2011

APROVAT PER CONSELLERIA EL NOU HORARI

El Nou Horari que van triar els pares, a proposta del Centre Elias Tormo, en el qual la vesprada del Divendres s´acaba a la 1, i el dijous vesprada a les 16,30, s´ha aprovat hui.

BIBLIOTECA PÚBLICA D´ALBAIDA

butlletí de novetats

biblioteca albaida setembre-octubre 2011

Corren temps indecisos en una societat actual molt depenent de certs sectors financers, econòmics i polítics; els quals estan provocant problemes d’estabilitat i equilibri global, i està en joc una generació sense futur i el mateix futur. Diuen, els entesos, que són temps d’acció, de participació, de no resignar-se, de conscienciar-se, de prendre postures i actuar : si hi ha esperança, hi ha solució. Personalment, és la meua modesta opinió, SEMPRE els ciutadans tenim que estar informats i ser responsables per impedir aquests atropellaments. L’objectiu : el bé comú, la dignitat i per suposat la democràcia. Com? jo com a bibliotecari ho tinc clar : LLEGINT!!
www.bibliotecaspublicas.es/albaida/imagenes/setembre-octubre.pdf
 

dilluns, 19 de setembre del 2011

XXXVI CONCURS DE PINTURA INFANTIL I JUVENIL RIDAURA


Huit segles de toc manual de campanes ininterromputs a Albaida, S.XIII-XXI

ALBAIDA POBLE DE CAMPANES

El Dissabte 24 de Setembre de 2011 a les 20:·30h. a la sala Turist Info del Palau d´Albaida,  acte de presentació d´aquest estudi realitzat pels Campaners d´Albaida

dimecres, 7 de setembre del 2011

NOTA DE LA DIRECCIÓ DEL CENTRE I REUNIONS PROFESSORS

NORMES A SEGUIR DURANT EL CURS 2011-12

JA ESTAN PENJATS ELS LLISTATS AMB LES PUNTUACIONS PROVISIONALS PER A LES BEQUES DE MENJADOR


REUNIONS AMB EL PROFESSORAT:
INFANTIL, 3,4,5 anys,  7 de setembre a les 13,00 hores
PRIMER CICLE,  12 Setembre, a les 13,00 hores
SEGON CICLE, 13 setembre a les 13,00 hores
TERCER CICLE, 14 Setembre, a les 13,00 hores
Les reunions es faran cadascú a la seua classe.