Ampa Elias Tormo Albaida

Ampa Elias Tormo Albaida

dijous, 30 de setembre del 2010

ESCOLA VALENCIANA CELEBRA ELS 25 ANYS DE TROBADES EN VALENCIÀ


Per amenaça de pluja, s’ha canviat el lloc de realització, per tant la trobada serà en LA FIRA DE MOSTRES DE VALÈNCIA (Carrer Senda del Polvorí amb l'Avinguda de les Fires, València Fòrum Nord, Pavelló 8) i es respectaran els horaris d’eixida dels autobusos i  la programació prevista de dia. El dipòsit dels “Llibres de les claus” a l’escultura que ha creat Manuel Boix, les actuacions a l’escenari, els Tallers infantils i la Fira d’Entitats es desenvoluparan amb normalitat.
 El concert especial d’Obrint Pas,  quedarà ajornat per a la pròxima primavera.

Escola Valenciana ha preparat una Festa pel Valencià a la que totes i tots estem convidats/des.
L' acte per commemorar els 25 anys de Trobades d'Escoles en Valencià que celebrarem amb una Festa pel Valencià multitudinària al passeig Marítim de la ciutat de València, obrirà les portes a les aportacions i la participació del màxim nombre de ciutadans i ciutadanes, el màxim nombre de xiquets i xiquetes, jovent, famílies, el món associatiu, el món cultural i el món educatiu. Gent de les comarques que mostren en el seu dia a dia l'estima per la nostra llengua. El col.legi Elias Tormo no estarà in situ, són les festes locals, però ha aportat el seu Llibre de les claus, a l´escultura de manuel Boix.
 FAPA-València participarà activament a la Festa pel Valencià amb un taller dirigit als escolars i/o joves i que realment són el nostre futur. Per això us convidem a participar de la Festa i com no a unir-vos.
http://www.escolavalenciana.com/noticies/detall/1224/programacio-de-la-festa-pel-valencia-

dilluns, 27 de setembre del 2010

PROVES D´ACCÉS A TÈCNIC ESPORTIU I FORMACIONS ESPORTIVES

  Solicitud de pruebas de acceso a las enseñanzas de régimen especial que conducen a las titulaciones oficiales de técnico deportivo y a las formaciones deportivas de nivel I.
http://www.gva.es/portal/page/portal/inicio/procedimientos?id_page=&id_proc=2286
http://www.gva.es/portal/page/portal/inicio/procedimientos?id_proc=2287

LLISTAT DEFINITIU BEQUES DE MENJADOR

Hui estaran penjades a l´entrada del col. legi, el llistat DEFINITIU de les ajudes de la Generaliatat per al menjador escolar. Tenen beca a partir de 13 punts. Acudiu i mireu el llistat. Gràcies

divendres, 24 de setembre del 2010

PORTADA I SUMARI DEL LLIBRE DE FESTES D´ALBAIDA 2010

Biblioteca Pública Municipal 
Albaida 
Festes Patronals i de Moros i Cristians

Seguint amb la idea de divulgar el nostre patrimoni bibliogràfic us fem arribar l'enllaç de les portades i sumaris dels llibres de les festes patronals i de moros i cristians que tenim a l'Arxiu Municipal d'Albaida i a la Biblioteca. És un petit homenatge a eixos festers, dames i col·laboradors anònims i d'altres que participen en l'engrandiment cultural del nostre poble. Sempre ha estat una bibliografia de segon lloc i marginada, però en molts pobles és l'unica manera de tenir un història local i com deia un cantautor "de cuyo nombre no me acuerdo"...qui perd els seus orígens, perd la seua identitat...
www.albaida.org/festes/portfest.htm

dijous, 23 de setembre del 2010

REVISTA EDUCATIVA PADRES Y COLEGIOS

En aquest enllaç podeu entrar a la revista padres y colegios, una revista mensual, on es tracten temes que us poden interessarhttp://www.padresycolegios.com/.
Al mateix temps si teniu ADSL, i sou clients de moviestar, s´ha creat un servei interactiu de recolzament per a xiquets, docents i pares, es diu AULA 365
espana.aula365.com

dimecres, 22 de setembre del 2010

SETEMBRE A LA BIBLIOTECA D´ALBAIDA

Els refranys formen part de la cultura popular, i en ells s'acumulen les experiències viscudes per un poble i la predicció de l'oratge, sempre ha estat una incògnita, és per això, que molta gent es guia pel que diu el refranyer, i la veritat és que no s'enganyen més que els meteoròlegs i per això des de la biblioteca us aconsellem :
- Pel SETEMBRE qui tinga llavors que sembre  i Pluja de TARDOR fa bona saó
CONSULTA LA WEB DE LA BIBLIOTECA PÚBLICA D´ALBAIDA EN L´ESQUERRE DEL BLOC

dimarts, 14 de setembre del 2010

SORTEIG 5É I 6É,CREUER PER LA MEDITERRÀNIA

El número que va eixir en el sorteig del creuer és el 70196, en combinació amb la loteria nacional del dia 19 de juny de 2010. Es dir que caduca este diumenge. sort.

dilluns, 13 de setembre del 2010

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE D´EDUCACIÓ PER AL DESENVOLUPAMENT.ALBAIDA

Humana( Fundación Pueblo para pueblo), i l´ Ajuntamnet d´Albaida, presenten el 17 de setembre, a les 7 de la vesprada en el Museu internacional de Titelles d´albaida(MITA), el projecte d´educació per al desenvolupament amb titelles, que té com a objectiu la sensibilització sobre els Objectius del Mil.leni.

A continuació, en la Plaça major, es representarà l´obra de teatre “2015 tiempo vital” de mà de la companyia Clan de Bichos.

dimarts, 7 de setembre del 2010

BEQUES DE MENJADOR

A L´entrada del col.legi estan els llistats amb les puntuacions per rebre les ajudes de menjador per al pròxim curs.
El llistat es provisional, es dir que poden encara canviar la puntuació. ja us informaren quan isquen les definitives.
Des de la Confederació Gonzalo Anaya us enviem l'assessorament respecte al llistat provisional d’ajudes als menjadors per a tots aquells que teniu dubtes i que a hores d’ara voleu saber la baremació que s’ha aplicat per a obtíndre-les. Esperem que us siga de gran utilitat.

S´ha publicat en els centres educatius el llistat provisional de beneficiaris d'ajudes a menjador en el qual sols s'indicava la puntuació o el motiu d'exclusió. Aquest llistat provissional s'ha enviat en dos formats als centres:
Un llistat bàsic amb noms i cognoms on s'indica la puntació (Està en el Tauler d'Anuncis del Centre).
Un segon llistat detallat (custodiat per la direcció del centre que té el detall de la puntuació i les dades tant econòmiques com sociofamiliars preses en consideració per a la baremació. Este segon llistat pot ser consultat pels pares/mares dels sol•licitants als efectes de comprovar la correcció de les dades que els afecten (Dades de l'Agència Tributaria sobre la Renta familiar i dades sociofamiliars) Tenen 10 dies per esmenar els defectes observats i presentar les reclamacions oportunes amb l'aportació de la documentació que estimen adequada i el centre procedirà a efectuar les correccions que corresponguen.

IMPORTANT: En cas que consulten els pares i mares, cal dir que tenen dret a revissar la puntuació desglossada (Renta familiar i dades sociofamiliars) i comprovar com els han baremat en el llistat detallat en el despatx de la Direcció per comprovar que les dades són correctes (tenen esta setmana per a fer-ho). Adjuntem el barem aplicable per a l'actual convocatòria perquè puguen calcular ells mateixos els punts que tenen abans d'anar a consultar la puntuació i així poder comparar. ( Tenen sols 10 dies per comprovar-ho..ara menys...cinc dies hàbils)

http://prensa.fapa-valencia.org/menjadors.pdf

En un termini màxim de 10 dies des de la publicació del llistat provisional, es publicarà la Resolució definitiva dels beneficiaris a les ajudes dels menjadors. La direcció general d'ordenació de centres docents ha de decidir la puntuació mínima a partir de la qual es concediran les ajudes a menjador i ho comunicarà a les direccions territorials. Aquestes emetran la Resolució definitiva (el dilluns o dimarts pròxim a molt tardar) que contindrà la relació de tot l’alumnat que participa en la convocatòria en cada centre, i detallarà els beneficiaris, així com les sol•licituds denegades i el motiu de la denegació.
Quan es publique la Resolució Definitiva, els que no resulten beneficiaris tenen un mes per a presentar un Recurs d'alçada contra la decissió de la Direcció Territorial.
*Aquesta informació està extreta de l’ORDE 46/2010, de 28 de maig, de la Conselleria d’Educació, per la qual s’establixen les bases reguladores per a la concessió d’ajudes de menjador escolar als centres educatius no universitaris de titularitat de la Generalitat.
Si teniu cap dubte, podeu cridar a FAPA-València i us atendrem.
Salutacions
FAPA-València

INFORMACIONS D´INTERÉS




1.- VII CONCURS LITERARI DE NARRATIVA FUNDACIÓ HUGO ZÁRATE
Tema: "Experiencias de Felicidad"
Fecha máxima de entrega de ejemplares: 20 Septiembre 2010.
Para ver bases, pincha aquí:
http://www.fundacionhugozarate.com/index.php?option=com_content&view=article&id=98&Itemid=93

2.- MODIFICACIÓ AJUDES LLIBRES SECUNDÀRIA 2010-2011
http://www.docv.gva.es/portal/portal/2010/09/01/pdf/2010_9066.pdf

3.- CONVOCATÒRIA PROGRAMA EXPERIMENTAL AMPLIACIÓ HORARI ESCOLAR.
http://www.docv.gva.es/portal/portal/2010/09/02/pdf/2010_8735.pdf